Telstar beach babs

Primeur! Vanaf 2024 is MOON trouwt dé Telstar Beach BABS. De heerlijke en ongedwongen sfeer van deze (trouw)locatie, pal aan het strand is mij op het lijf geschreven. Telstar Beach is een officiële trouwlocatie, met een geweldig terras en heerlijke keuken. Het totaalpakket. Je kan dus de volledige dag op één locatie zijn. Van het voltrekken van jullie huwelijk tot en met hef feest! Hoe geweldig om juist hier te trouwen! Doen? 

Wettelijk / ceremonieel

Geef elkaar het JA-woord, omringd door vrienden en familie. Telstar beach biedt het complete ceremoniepakket, zoals houten prieel met witte doeken, witte klapstoelen, vaasjes met bloemen aan de stoelen, witte loper, tekentafel en spreektafel met geluidsinstallatie.

receptie & feest

Met elkaar een proost en toost uitbrengen en de liefde vieren, onder een sfeervolle stretchtent. Wil je bruidstaart of liever huisgemaakt appelgebak? Proost je met feestelijke bubbels of beach cocktail? Bespreek met het enthousiaste team je wensen voor een onvergetelijke dag.

diner

Trouwdiner op maat. Je kunt kiezen voor een volledig verzorgde BBQ door de chef, op de Smokey Joe. Lekkerder wordt het niet met deze sensationele smaaksensatie. Uiteraard kan je ook hiervoor je wensen doorgeven. En dessert? Afsluiting met een uitgebreid kleurrijk en smakelijk buffet.MOON trouwt & telstar beach

Enthousiast geworden? Dat snap ik! Zon, zee en strand. Trouwen. De liefde vieren. Met MOON trouwt bespreek je alle ''ins & outs" rond het voltrekken van jullie huwelijk en met het enthousiaste team van Telstar Beach de verdere invulling van jullie dag.

Contactgegevens Telstar Beach:  0341 70 10 62 | info@telstarbeach.nl | www.telstarbeach.nl | Palmbosweg 32, Ermelo (strand Horst) 

vier de Liefde!