kennismaking


We plannen een 1e kennismaking in, het liefste bij bij jullie thuis. Ik luister maar al te graag naar jullie (liefdes)verhaal. Ook wil ik heel graag weten wat jullie wensen en ideeën zijn, zodat het een ceremonie wordt waar jullie voor staan en die matcht met wie jullie zijn. En als de wederzijdse klik er is, dan mail ik jullie mijn voorstel. 

 

De ceremonie is een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag. Daar zet ik mij voor de volle 100% voor in, logisch. Als jullie het oké vinden, ik neem graag contact op met mensen die dichtbij jullie staan. Voor alle ''ins en outs''. Ik wil jullie namelijjk echt leren kennen om een persoonlijke speech te kunnen maken en leeft me graag in. Tussendoor ben blijf ik natuurlijk bereikbaar en houden we contact.

 

vier de Liefde!

 

wettelijk

Jullie willen voor de wet trouwen, met MOON trouwt als trouwambtenaar.
Omdat ik zelfstandig werk dien ik voor iedere officiële huwelijksvoltrekking door de rechter opnieuw te worden beëdigd.
De kosten hiervan verschillen per gemeente. 
Bij de gemeente betaal je overigens ook voor het trouwen op de officiële trouwlocatie.

ceremonieel

Voor een ceremonieel huwelijk is geen beëdiging nodig. Maar, ik kan als MOON trouwt wel voor een zelfde ceremonie zorgen natuurlijk. Niet met een wettelijke akte van de gemeente, maar een eigen huwelijksakte die door jullie en getuigen kan worden getekend. Om het huwelijk toch wettig te maken kan je op een ander tijdstip gratis of tegen laag tarief trouwen in het gemeentehuis.

vernieuwen

Je trouwbelofte vernieuwen. Ofwel, opnieuw trouwen en je huwelijk nog eens overdoen. Hoe speciaal! Wat is er mooier dan om na een aantal jaar opnieuw JA tegen elkaar te zeggen. Hoe romantisch! In het bijzijn van je familie en vrienden verklaar je opnieuw de liefde aan elkaar. Met een huwelijksakte natuurlijk.
MOON trouwt denkt graag mee.


vier de Liefde!