Volg je hart

Dit klinkt zooo simpel. Cliché? Ook waar. Je hart houdt je eigenlijk continu een spiegel voor. Maar soms kijken we er te laat in. Achteraf is het natuurlijk simpel redeneren, maar wordt wel je (voor)gevoel bevestigd. In positieve zin. Hoe naast je er misschien ook zat, je leert er wel van.

Qua hart volgen is voor mij sowieso MOON trouwt. Om hiermee van start te gaan, maar dan ook echt, was iets wat ik al lang wilde. Nog los van het feit dat mij regelmatig werd gevraagd, ook door bruidsparen, of ik het huwelijk zou willen voltrekken en/of de ceremonie doen, toen ik werkte als wedding planner. Inmiddels had ik de opleiding gevolgd en was ik in bezit van het diploma. Trouwambtenaar, die ook namens een gemeente een huwelijk mag voltrekken, maar ook als BABS (buitengewoon ambtenaar burgelijke stand). Op een dag had ik het er weer over, samen met mijn oudste dochter. We zaten op een terras van (toevallig) ook een trouwlocatie en keken uit op het water. Allerlei plannen en ideeën bespraken we, hoe het op te gaan zetten. Dat ik het nou net even anders zou willen gaan doen dan de reguliere trouwambtenaar. Op dat moment kwam er een waterscooter aan. We keken elkaar met een glimlach aan en dachten dus aan hetzelfde beeld. Het bruidspaar op de 1e waterscooter, gevolgd door de trouwambtenaar op de 2e waterscooter. Net even wat anders. Ik hou daar wel van. Of een dergelijk scenario ooit ook werkelijkheid wordt, geen idee. Maar geeft wel aan dat ik overal voor in ben. Oké oké, het moet wel uitvoerbaar zijn natuurlijk :). Uiteindelijk verraste mijn dochter mij met de opzet van deze website. De plannen die we met elkaar hadden besproken. Hoe gaaf! Heel erg blij mee.

 

Liefs, Monique