Oranje

Wat een geweldige kleur! Al ben ik natuurlijk niet echt onpartijdig natuurlijk. Toen ik een kleur diende te kiezen voor het logo van MOON trouwt, koos ik dus voor oranje. Vrolijk, gezellig, stoer. Word je toch blij van? Het glas jus d'orange met de sinasappel met hartvorm ontging me uiteraard niet. Meteen vastleggen. Ik hou van details en let dus ook op de kleine dingen die een ander misschien ontgaan, om welke reden dan ook. Oké, je kan ook wat doorslaan. Ik dan. Deze week ging ik op zoek naar een fiets, want alleen een mountain bike is niet echt handig. Het is niet bij 1 keer gebleven dat ik een heel modderpoor op mijn rug had, vanwege het ontbreken van een spatbord. Tsja, en toen zag ik een mooie fiets met 'toevallig' oranje details... en die is het dus geworden. Oranje telefoonhoesje, tas, kleding, laarsjes, pumps. Een kleur waar ik blij van word. De foto met mijn toga en oranje schoenen post ik nog wel een keertje!