Logo

Ook een dingetje hoor. Eerst was het uiteraard de naam bedenken. Het moet natuurlijk ook bij mij passen. Van alles kwam voorbij. Op een avond waren we aan het facetimen, mijn twee dochters en ik. Tussen de gezellige  verhalen door hadden we het ook weer even over mijn plan en wens. De teksten op de website werden steeds weer veranderd en aangepast. Maar mennn, welke naam? Mijn jongste dochter kwam op de geweldige naam MOON trouwt en bedacht direct daarbij het logo. De twee o's met elkaar verbinden als de ringen en daarop het diamantje. Fantastisch!!! In no time waren we er uit. Aanvankelijk koos ik nog voor de kleur rood, de kleur van de liefde. Maar dat was te hard. En ja, aangezien ik een soort van voorliefde heb voor de kleur oranje en het zooo mooi over komt, hebben we hiervoor gekozen. Zo feestelijk en vrolijk! Mijn jongste dochter heeft zich inmiddels gestort op de verdere professionalisering  van de website. Ik kan niet uitleggen hoe trots ik hierop ben. Mijn hart gevolgd door dit te gaan doen en samen met mijn dochters de website samengesteld. Maar we gaan pas live als alles klaar is. Spannend toch!

 

Liefs, Monique