IK MAG!!!

Volg je hart, want dat klopt! Klinkt zo simpel maar is zo waar. Al zo lang wilde ik ook ''mijn'' bruidsparen trouwen. Ik heb namelijk gewerkt als weddingplanner op een prachtige trouwlocatie, Heerlickheijd van Ermelo. Genoot van de afspraken met de bruidsparen. Je bouwt ook echt een persoonlijke band met elkaar op. Hoorde de mooiste verhalen, anekdotes, wensen en gedachten. En ja, als ik dan op dé dag hun trouwambtenaar zag, dan dacht ik, wat zou ik dit graag zelf willen doen! Mijn "eigen" bruidspaar trouwen! Ik werd er ook voor gevraagd, maar ja, dat kan niet zomaar.

Maar toch, het hield me wel bezig. En ja, als je iets graag wilt, dan 'moet' je ervoor gaan, toch?

 

 I did it! Officieel Trouwambtenaar!!! En dat betekent dat ik namens de gemeente bruidsparen mag trouwen. Maar ook als BABS. Ofwel, Buitengewoon Ambtenaar Burgelijke Stand. Hoe, wat en waarom? Dat wordt sowieso de input voor op mijn website. Mennn, ik ben zo blij!!

 

Liefs, Monique