Wat een mooie week

Vanmiddag zie ik bruidspaar D&R, die ik in mei mag trouwen. Een afspraak met hun dochters, op de trouwlocatie. Hoe spannend, ook voor hen. Ieder leeft op zijn/haar eigen manier toe naar de grote dag. Ik hoop nog wat mooie dingen te horen die voor hen belangrijk zijn, om te kunnen verwerken in de speech. Soms heb ik afspraken met o.a. bruidsparen, waarbij mij dingen in vertrouwen worden verteld. Hoe waardevol. Zo leer ik hen kennen maar krijg dan ook iets van de achtergrond mee. Een ceremonie is zo'n belangrijk onderdeel van de trouwdag, daar ga ik echt vol voor. Met woorden spelen als het ware en er voor proberen te zorgen dat ik er raak mee schiet. Hoe dichter ik bij het bruidspaar kan komen, hoe liever het mij is. In de juiste zin van het woord uiteraard.

 

Deze week ontmoette ik L&M voor het eerst. Wauw, ik voelde gewoon hun verbondenhehid en liefde. Ik mag hen in oktober trouwen, in Duitsland. Ik kreeg een kijkje in de ''liefdeskeuken''. Raar woord, maar zo zie ik het. Alle ingrediënten in de aanloop naar hun dag worden in in alle rust voorbereid, aan tafel. En ik mag hen ceremonieel trouwen. Mennn, ik word er zo blij van! 

 

Liefs, Monique