Toeval bestaat niet

Voor mij echt niets mooiers dan om met verbinding bezig te zijn. In welke vorm dan ook. Deze week een paar mooie ontmoetingen gehad waarbij ook mijn BABS-zijn ter sprake kwam. Ik vind dat echt leuk, om iets te doen wat ik eigenlijk al zo lang wilde. Uiteraard om het huwellijk te mogen sluiten, maar vooral ook de tussenliggende tijd. Vanaf de 1e kennismaking waarbij je hoopt op een wederzijdse klik. Anders werkt het in mijn beleving ook niet. Op zo'n belangrijk moment, wat bepalend is voor de rest van het leven, ''moet'' er toch iets zijn tussen het bruidspaar en mij, als hun trouwambtenaar/BABS. Deze week drie gesprekken gehad over trouwen, van uiteenlopende betekenissen. En eigenlijk, alles begint met vertrouwen. De verbindende factor. Kan geen toeval zijn dat we elkaar zijn tegengekomen. Ik ga ervoor! Wordt vervolgd.