Vol hart

Vol hart? Moest ik  ineens aan denken. Raar woord misschien. Maar je kunt je hart voor zo veel mooie dingen open stellen. Is het dan vol? Misschien wel even. Genoeg is genoeg. Dan is het vast weer tijd om wat gas terug te nemen. Bij jezelf te blijven en op te letten. De wereld is 24/24 aan. Of je wilt of niet, je doet er automatisch aan mee. Zowel op social media als in je omgeving. Hoe heerlijk om soms "het" op OFF te zetten. Nu even niet. Je hoeft toch ook niet altijd, non stop, bereikbaar te zijn? Quality time. Ook met elkaar. Neem de tijd om samen te zijn, maar ook echt te zijn. Elkaar te zien, letterlijk en figuurlijk. Oje, word ineens fylosofisch. Maar allemaal dingen waaraan ik dacht bij het zien van dit plaatje. Maar ook, dat ik binnenkort een afspraak heb met een bruidspaar die al heel lang samen zijn en 2 prachtige dochters hebben. Daar heb ik zo veel zin in! Om hen beter te leren kennen, de ins en outs, de achtergronden, verwachtingen etc. Daarna kennis te maken met hun naasten. Met als doel hun HART te raken op hun trouwdag en de Hartjes om hen heen, van familie en vrienden. Snap je wat ik bedoel? Een afbeelding met veel betekenissen!