Word je toch blij van!

Sowieso helpt het als je met een glimlach wakker wordt of gaat slapen. Niet elke dag is misschien ''goed'', maar er is wel iets goeds in elke dag, toch? Positief zijn en blijven. Waar ik o.a. blij van word? Bezig te zijn met MOON trouwt. Inmiddels zijn er een paar mooie afspraken gemaakt. Kan er uiteraard inhoudelijk nog niets over zeggen. Wordt vervolgd! Glimlach op mijn gezicht van een prachtige post op mijn LinkedIn pagina, gister. Ontvangen van een dame voor wie ik heb mogen werken. Zij stond aan het hoofd van een grote organisatie en was Lid van Raad van Bestuur. Zij schreef letterlijk, en het was het eerste wat in haar opkwam toen ze zag dat ik met MOON trouwt ben gestart:
"Wat is dit ontzettend leuk en mooi om te lezen en te weten. Monique, als geen ander ben jij de persoon om zo'n feest onvergetelijk te laten zijn. Jouw uitstraling is liefde! Hoe heb je het kunnen bedenken! Heel veel succes en plezier met MOON! Van harte gegund!"

Hoe mooi, lief en attent!

 

Liefs, Monique